ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Херсонській журналістці погрожують та шлють образи через матеріал про ДТП

26.07.2021, 10:03

Журналістка херсонської газети “Новий день” Марина Савченко почала отримувати у Facebook образи та погрози через публікацію про ДТП.

Про це журналістка повідомила представнику ІМІ в Херсонській області.

За її словами, після виходу 24 липня матеріалу “На Херсонщині 21-річна водійка вчинила ДТП – двоє загиблих” у месенджер їй почали писати невідомі та погрожувати.

“Мені вдалося дізнатися, що водій, яка вчинила ДТП з подвійним смертельними наслідками, має стосунок до сім'ї судді. А саме її чоловік перебуває в родинних зв'язках із суддею. Справа резонансна, і я природно нею зацікавилася. Почала моніторити, що пишуть люди під постом поліції про це ДТП. Як виявилося, потужна група підтримки водія вже під'єдналася. Йде інформаційна атака, щоб звинуватити загиблих. Хоча і фото з місця трагедії, і офіційна версія поліції свідчать про зворотне. Тиск від друзів водія здійснюється мені в особисті повідомлення. Натякають, щоб я “почула” і не цікавилася цим ДТП”, – розповіла Марина Савченко.

За словами журналістки, заяву до поліції вона поки не писала.

“Надіслала ГУНП список уточнювальних питань щодо ДТП. Відповідей поки немає”, – повідомила вона.

Увечері 25 липня журналістка повідомила представнику ІМІ, що до неї приїздив слідчий та відібрав пояснення щодо ситуації.

Фото – Марина Савченко

Liked the article?
Help us be even more cool!