ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Хакери зламали пошту судді РФ та дізналися, хто працює "суддями" в окупації, – ЦНС

Активісти "Кібер Спротиву" отримали доступ до електронної пошти судді з Новосибірська Наталії Сумачакової, яка входить до Вищої кваліфікаційної колегії суддів РФ, і отримали доступ до особистих даних колаборантів, які погодилися працювати "суддями" на окупованих територіях України.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Колегія, до якої входить Сумачакова, погоджує кандидатури суддів в окупаційних судах на захоплених Росією українських територіях.

"Самі ж суди на ТОТ є частиною репресивного апарату РФ, направленого проти українців. Відтак Наталія Сумачакова обирає тих, хто буде репресувати українців на їхній батьківщині. Проте Наталія, хоч і недобровільно, але віддала свої особисті дані хакерам з "Кібер Спротиву", – наголосили в ЦНС.

Окрім списку суддів-колаборантів кріберактивісти отримали фото самої Наталії Сумачакової, скріни її паспорта, інформацію про нагороди, уривок особистого, інформацію про її відпочинок за кордоном.

Як повідомляв ІМІ, у червні 2023 року правоохоронці повідомили про підозру керівниці Звенигородського районного суду Черкаської області Світлані Федорець: вона виправдувала збройну агресію Росії проти України.

Liked the article?
Help us be even more cool!