ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Гурт Imagine Dragons випустив кліп про Україну, який зняв на передовій

11.05.2023, 11:06
Фото – скриншот з відео Imagine Dragons
Фото – скриншот з відео Imagine Dragons

Американський музичний гурт Imagine Dragons, амбасадор проєкту United24, презентував 10 травня кліп про Україну на пісню “Crushed”.

У кліпі, який був знятий на передовій України, розповідається про підлітка Сашу, який пережив кілька місяців обстрілів у своєму місті.

“Історія Сашка розриває серце, і таких як він ще тисячі, які вкрай потребують допомоги. Навіть сьогодні його сім'я без електрики та інших базових комунальних послуг”, – написав гурт у твіттер-акаунті та закликав донатити проєкту United24.

Як повідомляє United24 на своїй фейсбук-сторінці, закрита прем'єра кліпу відбулася під час саміту The Power of Unity в Києві з нагоди річниці United24. Тепер відео доступне для всіх.

Режисером кліпу став Тай Арнольд, друг United24 та автор найпопулярніших музичних відео гурту.

Взимку 2022–2023 року Тай подорожував Україною, проїхав від Бахмута до Херсона. Одного дня він познайомився з Сашком із села Новогригорівка Миколаївської області.

“Сашко пережив місяці обстрілів. Нещодавно він повернувся до рідного села і побачив, що воно повністю зруйноване. “Crushed” частково показує те, що пережив Сашко і що продовжують переживати тисячі українців щодня”, – розповів Тай.

Нагадаємо, Imagine Dragons став амбасадором платформи United24 у липні 2022 року. Першим проєктом, який підтримав колектив, став збір коштів на автомобілі швидкої медичної допомоги.

Liked the article?
Help us be even more cool!