ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ГУР оголосило збір інформації про постачання іранської зброї до РФ

02.11.2022, 16:25
Фото – volynnews.com
Фото – volynnews.com
Головне управління розвідки Міністерства оборони України оголосило збір інформації про постачання іранської зброї до російської федерації.

Про це ГУР повідомляє в телеграмі.

"Просимо повідомляти будь-яку інформацію, яка допоможе визначити логістичні шляхи постачання іранського озброєння та ідентифікувати конкретних осіб, відповідальних за ці поставки", – йдеться в повідомленні.

Зокрема, ГУР просить повідомляти про осіб, відповідальних за організацію постачань: імена, обіймані посади, місця проживання та адреси офісів; розташування логістичних пунктів, складів, бажано з геолокацією; розташування залізничних станцій та портів, де відбувається завантаження-розвантаження; точні маршрути, якими переміщуються військові вантажі з Ірану до рф; бортові номери та фотографії автомобільного та морського транспорту, який переміщує ці вантажі.

"Нагадуємо, що всі особи, які задіяні в постачанні іранської зброї для використання у війні проти України, порушують міжнародне право і стають співучасниками злочинів, які рф вчиняє на території України", – наголосили в ГУР.

Як повідомляв ІМІ, у росії під час прямого ефіру пропагандистського каналу РБК член громадської ради при міністерстві оборони рф Руслан Пухов, думаючи, що його не чути, попросив ведучих не говорити про використання російською армією іранських дронів, оскільки влада країни не визнає їхнього постачання. 

Liked the article?
Help us be even more cool!