ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Гуменюк: Новини про просування на півдні подаються дозовано заради безпеки захисників

Фото - Укрінформ
Фото - Укрінформ

Новини про просування українських військових на півдні подаються дозовано задля збереження їхніх життів, оскільки просування – дуже складний процес.

Про це сказала керівниця об’єднаного пресцентру Оперативного командування “Південь” Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону “Єдині новини”, повідомляє Укрінформ.

“Тут новини можуть бути дещо уповільненні. Але пам’ятайте про те, що за всім цим стоїть велика та важка робота. Просування іде. Просто повідомляємо про нього дозовано, для того, щоб зберегти життя наших захисників”, – сказала Гуменюк.

Вона додала, що нині йдеться про дуже складну роботу українських Сил оборони. “Прорив лінії оборони ворога – це тільки перший етап. Після того українським захисникам необхідно закріпитися на окремих ділянках і забезпечити безпеку підрозділів, які здійснили той самий прорив”, - сказала вона.

Як повідомляв ІМІ, у липні заступниця міністра оборони Ганна Маляр закликала адміністраторів телеграм-каналів, які пишуть про ситуацію на фронті, не викладати новини з фронту в онлайн-режимі та день у день.

Liked the article?
Help us be even more cool!