ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Гринкевичі пропонували УП хабар, щоб прибрали матеріал про поїздку доньки у VIP-вагоні – Мусаєва

Родина львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича пропонувала виданню "Українська правда" гроші, щоб редакція прибрала новину про те, що їхня донька Ольга їздила у вагоні Укрзалізниці, призначеному для урядових делегацій.

Про це головна редакторка УП Севгіль Мусаєва повідомила на своїй Facebook-сторінці

Як зазначалося в матеріалі, орендувати такий вагон за гроші може будь-хто, лише треба подати заявку за кілька днів до подорожі. Коштує це приблизно 34 тисячі гривень. Також такий вагон можна причепити до рейсового потяга за 150 тисяч гривень, а тягнути його окремо локомотивом коштує 350 тисяч. А ще такий вагон може безкоштовно забронювати обласна адміністрація для офіційних делегацій

За словами Мусаєвої, через два дні після публікації вона отримала пропозицію зняти матеріал. За це їй пропонували суму, яку вона назве.

"Але все одно це було трохи дивно для мене: колишня дружина футболіста так переживає за публікацію на "Таблоїді". Ну, добре, у батька бізнес у будівельній сфері й підряди у Львівській області. Але чого б це так перейматися, щоб намагатися підкупити журналіста? Тепер відповідь зрозуміла", – написала Мусаєва.

Щодо своєї відповіді на пропозицію прибрати матеріал із сайту Мусаєва зауважила: "Про відповідь мою ви здогадуєтеся. Вона була короткою та вичерпною".

У коментарі Інституту масової інформації Севгіль Мусаєва зазначила, що після її відмови ці люди більше не зверталися до неї та якихось інших дій з їхнього боку щодо "Української правди" не було.

Нагадаємо, 29 грудня львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича затримало ДБР, коли він намагався дати одному з керівників бюро хабар у розмірі 500 тисяч доларів для сприяння в поверненні майна його компаній, вилученого під час розслідування про закупівлю одягу та білизни для ЗСУ. Корпорація Гринкевича виграла на їхнє постачання 23 тендери загальною вартістю понад 1,5 млрд грн. А згодом стало відомо, що підприємства Гринкевича займаються будівництвом. Одяг для військових вони купували в Туреччині й перепродавали з націнкою 60%.

Liked the article?
Help us be even more cool!