ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Група 1+1 media запросила ведучого Geek Journal на зустріч

22.01.2021, 16:33
Фото – 1+1 медіа
Фото – 1+1 медіа

Група 1+1 media запрошує команду каналу Geek Journal на зустріч для ознайомлення з правилами щодо використання авторського контенту на YouTube та обговорення ситуації, що склалася.

Про це йдеться в заяві, оприлюдненій на сайті медіахолдингу.

У заяві група 1+1 зазначає, що виступає за захист авторського права та боротьбу з незаконним використанням контенту медіахолдингу на всіх майданчиках. 

“У випадку з Geek Journal компанія не отримувала жодних повідомлень чи запитів щодо використання власного контенту. У тому числі після першої скарги, яка була надіслана восени минулого року”, – йдеться в заяві.

Також в 1+1 media зазначили, що використання їхнього контенту з боку оглядачів чи блогерів в інтернеті дозволено лише за попередніх домовленостей з правовласниками. 

“Будь-яке копіювання, трансляція чи поширення контенту без такого дозволу є незаконним і розцінюється як піратство. Принцип fair use, на який посилається автор вищезгаданого каналу, не можна застосувати до каналів з монетизацією та, зокрема, до заблокованих відео, оскільки вони містять рекламну інтеграцію”, – йдеться в заяві.

Крім того, група зазначила, що оперативно виявляє та блокує піратський контент в інтернеті, зокрема на відеохостингу YouTube за допомогою власної розробки – технологічного сервісу захисту авторських прав SUDUM.

“Лише за два останні роки програмою SUDUM було виявлено та заблоковано понад 270 тисяч відео, а із Google видалено більше 110 тисяч посилань на піратський контент, що порушує авторські права”, – йдеться в заяві.

Як повідомляв ІМІ, 21 січня співзасновник та ведучий YouTube-каналу “Geek Journal” Олексій Коваленко (псевдонім Тайлер Андерсон) повідомив, що його канал 28 січня буде заблокований через скарги ТОВ “1+1 Інтернет” на незаконне використання контенту телеканалу “1+1”.

Блогер пов’язує цю атаку з критикою серіалів виробництва 1+1 у своїх нещодавніх відеороликах, а також з роликом “Історія падіння 1+1. Як втратити все за 30 років?”, який був опублікований 20 січня і нині видалений за скаргою.

Liked the article?
Help us be even more cool!