ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Громадське радіо не мовитиме у Львові: Нацрада віддала частоту Radio Relax

Громадське радіо більше не мовитиме у Львові: 11 грудня Національна рада з питань телебачення та радіомовлення проголосувала за надання частоти 93.3 FM, на якій раніше мовило ГР, ТОВ "Мюзікрадіо", м. Київ (позивні "Радіо Релакс").

Про це йдеться в заяві медіа.

Всього на частоту претендувало чотири радіостанції.

"Із 2014 року Громадське радіо подається на конкурси, які оголошує Нацрада, щоб спробувати розбудувати мережу мовлення станції, яка і під час широкомасштабного вторгнення допомагала людям. Нас слухають на окупованих територіях, не дивлячись на небезпеку, передають нашу інформацію "сарафанним радіо", ми забезпечуємо майданчик для важливих дискусій. І, чесно кажучи, не музику всі слухали по радіо, коли росіяни окупували Київщину. Шкода, що Нацрада не підтримує незалежного мовника, який прагне не просто виживати, а розвиватись під час війни", – наголосила директорка ПГО ТРК "Громадське радіо" Тетяна Курманова.

Вона нагадала, що одним із пріоритетів для команди є розвиток мовлення на прифронтових, деокупованих і прикордонних територіях. Водночас для збільшення сталості мережі Громадському радіо необхідно розширювати й список тих міст, де воно могло б успішно продавати рекламу. Мовлення в таких містах, як Львів, дає компанії кошти, потрібні для мовлення в таких важливих місцях, як, наприклад, Гірник або Краматорськ. Так, Громадське радіо розпочало мовлення в Херсоні за лічені дні після отримання тимчасового дозволу.

"Сподіваюсь, що Громадське радіо ще повернеться на частоти у Львові. В інших великих містах країни, зокрема, – ми плануємо брати участь у конкурсах на мовлення в Чернігові та Сумах. А поки пропонуємо слухати нас у додатках", – сказала Курманова.

Нагадаємо також, Громадське радіо отримало дозвіл і вже розпочало тестове мовлення на тимчасове мовлення в період дії воєнного стану з використанням частоти 94,4 FM у Херсоні. Тимчасовий дозвіл діє упродовж одного року. Таке рішення ухвалила Нацрада з питань телебачення та радіомовлення на засіданні 28 вересня.

Liked the article?
Help us be even more cool!