ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Громадське радіо через знеструмлення у Нікополі тимчасово припинило мовлення

hromadske.radio
Фото – hromadske.radio

У Нікополі (Дніпропетровська область) через знеструмлення тимчасово припинив мовлення передавач Громадського радіо. Про це повідомляється на сайті мовника.

Ліквідація наслідків аварії займе декілька днів. Також не працюють передавачі кількох інших радіостанцій.

“Ми радимо нашим слухачам стежити за новинами на нашому онлайн додатку і в соцмережах”, – сказав виконавчий директор Громадського радіо Кирило Лукеренко.

13 вересня начальник обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомив у своєму Telegram-каналі, що російські війська у ніч на 13 вересня дронами та артснарядами атакували Нікопольщину, зокрема, було пошкоджено у Нікополі лінія електропередач..

Як повідомляв ІМІ, 9 вересня 2024 року Громадське радіо повідомило, що вимушено демонтувало обладнання в місті Гірник Донецької області через складну безпекову ситуацію.

26 серпня 2024 року в Києві та Гірнику Донецької області через перебої з енергопостачанням не працювали передавачі Громадського радіо.

26 серпня, Росія масовано обстріляла Україну ракетами та "шахедами", унаслідок чого в багатьох регіонах країни зникло світло. "Укренерго" розпорядилося ввести екстрені відключення світла через масовану атаку росіян на енергетичну інфраструктуру України.

Liked the article?
Help us be even more cool!