ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ГПУ повідомила, що не ухвалювала рішення про видачу Азербайджанові блогера

23.12.2019, 11:47
Фото – gapp.az
Фото – gapp.az

Генеральна прокуратура України повідомила, що не ухвалювала рішення про видачу Азербайджану опозиційного блогера Ельвіна Ісаєва. Про це йдеться у відповіді Генпрокуратури на запит Радіо Свобода.

“Генеральною прокуратурою рішення про видачу Ельвіна Ісаєва до Азербайджану не ухвалювалося, і його фактична передача за результатами екстрадиційної процедури не здійснювалася”, – йдеться в повідомленні.

Щодо того, чи відомо українським правоохоронним органам про злочини, які азербайджанські правоохоронці інкримінують Ісаєву, в ГПУ повідомили, що не можуть надати такої інформації, бо не беруть участі в розслідуванні.

Як повідомляв ІМІ, 15 грудня Державна міграційна служба Азербайджану повідомила, що Україна депортувала 12 грудня до Азербайджану блогера Ельвіна Ісаєва і на підставі рішення суду в Баку 14 грудня його арештували.

Раніше видання ZMINA повідомило, що в Києві 12 грудня зник кореспондент Azer Freedom TV Ельвін Ісаєв.

Ісаєв гостро критикував Президента Азербайджану Ільхама Алієва, називав його диктатором і розповідав про корупцію в країні. Його канал на ютубі був зареєстрований у 2014 році, він зібрав близько 20 тисяч підписників.

Державна міграційна служба України відмовилася повідомити, чи був депортований з України до Азербайджану опозиційний активіст та блогер Ельвін Ісаєв.

Liked the article?
Help us be even more cool!