ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Гордон і Дудь очолили список найпопулярніших блогерів у соцмережах – опитування

17.11.2021, 12:50
Скриншот інтерв'ю Дудя з Гордоном
Скриншот інтерв'ю Дудя з Гордоном

Дмитро Гордон, Юрій Дудь (РФ) та Сергій Притула очолили список блогерів, яких українці найчастіше читають або дивляться в соціальних мережах.  Про це свідчить нове опитування USAID-Internews "Ставлення населення до медіа та споживання різних типів медіа".

Так, Гордона дивляться 18%, Дудя –11%, Притулу – 10%. Далі йдуть Анатолій Шарій (7%) та Яніна Соколова (4%).

Майкл Щур, Віталій Портников та Андрій Полтава цікавлять по 3% респондентів. Олександр Дубінський, Юрій Бутусов, Олексій Гончаренко, Денис Казанський, Андрій Луганський, Олеся Медведєва – по 2%.

Також у списку Роман Скрипін, Роман Цимбалюк, Сергій Стерненко, Остап Дроздов, Сергій Лещенко та Павло Клімкін – по 1%.

 

Дослідження "Ставлення населення до медіа та споживання різних типів медіа у 2021 році" було виконане соціологічною компанією InMind на замовлення міжнародної неприбуткової організації Internews, що реалізує  "Медійну програму в Україні" за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Основна мета дослідження – вивчити звички українців, що стосуються споживання медіа, а також їхню довіру до медіа, оцінити рівень медіаграмотності та обізнаність населення щодо впровадження реформ в Україні. У липні-серпні цього року представники InMind опитали 4000 респондентів у 12 областях України. Похибка вибірки не перевищує 2,5%.

Liked the article?
Help us be even more cool!