ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Головред "Трибуна": На Луганщині окупанти встановлюють старі вкрадені на складах таксофони

В окупованих містах Луганщини росіяни встановлюють старі таксофони “Укртелекому”, які окупанти вкрали на складах, розповів в ефірі Громадського радіо головний редактор видання “Трибун” Олексій Артюх.

“Вони навіть на деяких наліпки не відліпили. Ці таксофони встановлюють не всюди на окупованій Луганщині, а в містах трикутника Лисичанськ – Сєвєродонецьк – Рубіжне, у Кремінній і так далі. У цих містах немає мобільного зв’язку, бо окупанти навмисно глушать зв’язок та інтернет через те, що бояться, що місцеві передаватимуть інформацію”, – розповів Артюх.

За його словами, таксофони встановлюють, щоб місцеві могли викликати швидку, екстрені служби. Наприклад, нещодавно в окупованому Рубіжному встановили два таких таксофони в різних кінцях міста. 

“Наскільки людина, якій погано, може дійти до того таксофона, – це велике питання”, – зазначив журналіст.

Він також розповів, що місцевим пропонують встановлювати стаціонарні телефони:

“Окупована Луганщина відкочується не на роки, а на десятиліття вже. Нещодавно бачив оголошення десь із Первомайська, що люди можуть приходити в сервіс і скачувати там мультфільми, фільми на флешки. Усе, до чого торкаються росіяни, перетворюється на… ви самі зрозуміли”.

Як повідомляв ІМІ, у Луганській області окупанти планують відновити встановлення антен супутникового телебачення “Русский мир”, щоб ще більше жителів регіону дивилися російську пропаганду.

Liked the article?
Help us be even more cool!