ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Окупанти збираються відновити на Луганщині встановлення антен "Русского мира"

У Луганській області окупанти планують відновити встановлення антен супутникового телебачення “Русский мир”, щоб ще більше жителів регіону дивилися російську пропаганду.

Про це повідомляє “Реальна газета” з посиланням на заяву ватажка угруповання “ЛНР” Леоніда Пасічника.

За його словами, напередодні окупований Луганськ відвідав перший заступник глави адміністрації президента РФ Сергій Кирієнко “куратор” захоплених росіянами територій України.

У Луганську він зустрівся з окупантами та колаборантами, які забезпечують роботу мобільного зв’язку, теле- та радіомовлення на підконтрольній РФ території Луганщини.

Ватажок угруповання “ЛНР” заявив, що за підсумками зустрічі ухвалено рішення відновити встановлення антен “Русского мира”.

Як зазначає видання, “Русский мир” проєкт російських окупантів з поширення супутникового телемовлення на окупованих територіях України.

Створений за підтримки Загальноросійського руху “Народний фронт”, цей проєкт покликаний посилити вплив російської пропаганди на жителів окупованих територій.

Як повідомляв ІМІ, російські окупанти на захопленій частині Херсонщини теж масово під’єднують абонентів до російського супутникового телебачення “Русский мир”.

Liked the article?
Help us be even more cool!