ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Головред "Преступности.НЕТ" звернувся до Зеленського через тиск з боку УСБУ Миколаївщини

21.08.2020, 17:39
Фото – скриншот з відео Анатолія Чубаченка
Фото – скриншот з відео Анатолія Чубаченка

Головний редактор інтернет-видання “Преступности.НЕТ” Анатолій Чубаченко звернувся до Президента України Володимира Зеленського із заявою про тиск та переслідування з боку Служби безпеки України в Миколаївській області.

З такою заявою головред звернувся 21 серпня під час візиту Президента до Миколаєва, повідомляє представниця ІМІ в Миколаївській області.

“Ви після підпалу автомобіля журналістів “Схем” казали, що журналістська діяльність не може об'єктом для переслідувань. Я хочу зараз вам повідомити про переслідування нас як журналістів. Я представляю інтернет-видання, найбільш відвідуване видання в Миколаївській області. На жаль, рік тому вашим указом до Миколаївської області було призначено керівника УСБУ Віталія Герсака. Цей рік перебування на посаді Віталія Герсака позначився лише скандалами й тиском на ЗМІ”, – звернувся Анатолій Чубаченко до Президента України під час брифінгу глави держави в Миколаєві.

На це Володимир Зеленський запропонував журналісту передати всю інформацію про тиск на ЗМІ з боку Служби безпеки його помічнику та пообіцяв розібратись у ситуації.

“Я розберуся з цим питанням. Не знаю деталі проблеми, але розберусь”, – сказав Президент.

У коментарі представниці ІМІ Анатолій Чубаченко повідомив, що з боку спецслужб ведеться, зокрема, прослуховування телефонів журналістів і пошук компромату на представників видання. За словами головреда, інформація про всі ці факти була передана Президенту України.

Видання постійно пише про діяльність УСБУ в Миколаївській області.

Як повідомляв ІМІ, у травні начальник Управління Служби безпеки України в Миколаївській області Віталій Герсак залишив без задоволення інформаційний запит головреда інформагентства Українська Медіагрупа (видання “Преступности.НЕТ”) Анатолія Чубаченка щодо умов проведення ремонту у власному робочому кабінеті.

Liked the article?
Help us be even more cool!