ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Головред “Ісландії” повідомив, що не отримав акредитації Офісу Президента попри виконані вимоги

31.01.2020, 16:13
Фото – фейсбук Сергія Грішина
Фото – фейсбук Сергія Грішина

Головний редактор каналу “Ісландія” Сергій Грішин повідомив, що його не пустили в Офіс Президента через відсутність у списках акредитації, хоча він виконав усі вимоги для її отримання. Про це Сергій Грішин повідомив ІМІ.

Як розповів журналіст, 30 січня ОП на своїй офіційній сторінці у фейсбуку опублікував анонс, у якому запрошував журналістів на зустріч 31 січня Президента України Володимира Зеленського з Державним секретарем США Майком Помпео.

“Я надіслав необхідні дані, які просив Офіс Президента для акредитації. Відповіді не отримав. У принципі, традиційно відповідь не приходить. Сьогодні прийшов на Банкову. На вході до Офісу Президента стояв працівник УДО (Управління державної охорони. – Ред.). Мене у списках не було. Я дзвонив у пресслужбу:  дзвонив п’ять разів, вони не беруть слухавку”, – розповів журналіст.

Грішин зазначив, що його не вперше не акредитовують: “Уперше таке було, коли був пресмарафон. Я теж надіслав заяву, але тоді вони мені відповіли, що у зв’язку з таймінгом не встигають, і вибачилися, що не акредитують”. 

Тоді журналіст очікував, що його не акредитують. Зокрема, через акцію, яку він провів у жовтні минулого року на підтримку колег з Радіо Свобода Сергія Андрушка та Крістофера Міллера, яким перешкоджала прессекретарка Президента Юлія Мендель. Тоді Грішин приніс під Офіс Президента нашийник для останньої.

“У принципі очікувано, що не акредитували і цього разу”, – сказав журналіст.

Liked the article?
Help us be even more cool!