ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Голова Одеської ОДА вибачився перед журналістами за "таку емоційну реакцію"

14.05.2020, 16:30
Фото – suspilne.media
Фото – suspilne.media

Голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Куций вибачився перед журналістами за конфлікт із кореспонденткою 1+1 та запевнив, що нові карети швидкої допомоги практично готові до передання медикам.

Про це Куций розповів 14 травня під час брифінгу на автобазі Одеського обласного центру екстреної медичної допомоги, повідомляє Суспільне.

“Я хочу вибачитися перед усіма журналістами за таку емоційну реакцію. Ви знаєте, що взагалі я спокійна людина. Це була ситуація, коли порушувалася професійна етика, а інформацією почали маніпулювати та намагатися подати її у вигідному для когось ракурсі”, – наголосив Куций.

За його словами, він дійсно запросив журналістів до свого кабінету, однак не погоджувався на знімання. Згодом Куций знову наголосив, що його кабінет – це режимний об’єкт, оскільки, за його словами, там містяться телефони для спецзв’язку та документи з грифом “таємно”.

Також Куций повідомив, що 85 карет швидкої допомоги, наданих згідно з умовами тендера, наразі перебувають на фінальному етапі реєстрації. На думку очільника ОДА, протягом тижня автомобілі передадуть медикам.

“Усі машини перебувають у повній бойовій готовності. Вони вже обладнані всім необхідним спорядженням. Зараз потрібно лише завершити реєстрацію та отримати номерні знаки. Ми не порушили термінів поставки, не порушили суму закупівлі чи комплектність транспортних засобів. Тому я хотів би на цьому закрити тему щодо поставки карет швидкої допомоги”, – сказав Куций.

Як повідомляв ІМІ, 13 травня пресслужба телеканалу “1+1” повідомила, що голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Куций за допомогою Національної гвардії спробував вигнати знімальну групу програми “Секретні матеріали” після запитання журналістки про тендер на закупівлю карет швидкої допомоги.

Liked the article?
Help us be even more cool!