ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Главу Чувашії, який закликав "мочити" журналістів, звільнили

03.02.2020, 14:20
Фото – pravdapfo.ru
Фото – pravdapfo.ru

Главу Чуваської республіки Михайла Ігнатьєва, який закликав “мочити” журналістів, звільнили.

Про це сказав прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков в ефірі російського телебачення, повідомляє “Детектор медіа” з посиланням на видання “Правда ПФО”.

Його звільнення з посади очільника Чувашії у владі РФ пояснили “абсолютно неприйнятною” поведінкою на посту губернатора.

“Ми дійсно бачили не надто гарні, а точніше, зовсім некрасиві події. І ось я цим пояснив би те рішення, яке ухвалив глава держави”, – сказав Пєсков.

Як пише “Правда ПФО”, вдруге Ігнатьєв став “зіркою інтернету” після вручення ключів від нових автомобілів співробітникам підрозділів чуваського главку МНС. Під час церемонії губернатор змусив офіцера підстрибувати за ключами.

Як повідомляв ІМІ, 19 січня стало відомо, що глава Чувашії (суб'єкт Російської Федерації) Михайло Ігнатьєв закликав “мочити” журналістів і блогерів, які критикують владу. З таким закликом він звернувся до журналістів, які лояльні до влади, під час виступу на урочистому заході з нагоди Дня російського та чуваського друку в Чебоксарах.

Міжнародна правозахисна організація “Репортери без кордонів” закликала притягнути до відповідальності главу Чувашії (суб'єкт РФ) Михайла Ігнатьєва за розпалювання ненависті через те, що він пропонував “мочити” журналістів та блогерів, які критикують російську владу.

Liked the article?
Help us be even more cool!