ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Газета USA Today вперше в історії висловилася на підтримку одного з кандидатів у президенти

21.10.2020, 13:03
Фото - фейсбук USA Today
Фото - фейсбук USA Today

Національна газета США USA Today вперше в історії висловилася на підтримку одного з кандидатів у президенти. Про це йдеться у матеріалі газети, повідомляє LB.ua

Редакція оголосила про підтримку кандидата від демократів Джо Байдена, зазначивши, що “це не звичайні вибори, і це не нормальний час”. 

Видання випустило розлогий редакційний матеріал під назвою Our view: elect Joe Biden. Reject Donald Trump (“Наше бачення: обирайте Джо Байдена. Відмовтеся від Дональда Трампа”).

Зазначається, що за 38 років існування газета ніколи не надавала перевагу жодному кандидату. Редакційна колегія, яка відокремлена від відділу новин, ухвалила рішення висловити підтримку Байдену.

“Ми сподіваємося, що нам не доведеться робити це знову, але це здається одним із тих переломних моментів, коли ситуація є очевидною і є чіткий вибір”, - зазначив працівник видання Білл Штернберг.

У редакції зазначають, що понад 90% визначилися з вибором кандидата, тож вони звертаються до виборців, які ще не зробили вибір, або, можливо роздумують над підтримкою Дональда Трампа.

Нагадаємо, президентські вибори в США відбудуться 3 листопада. 

15 жовтня Дональд Трамп закликав жителів Каліфорнії підтримати його на президентських виборах 3 листопада. Він наголоcив, що американцям вже “нема чого втрачати” у ситуації, що склалася.

Liked the article?
Help us be even more cool!