ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Fox News перервав трансляцію з Білого дому через твердження про фальсифікації на виборах

10.11.2020, 11:23
Фото – скриншот з відео MSNBC
Фото – скриншот з відео MSNBC

Американський консервативний телеканал Fox News перервав трансляцію з Білого дому після того, як прессекретарка президента США Кейлі Макінані заявила, що демократи вітали шахрайство на виборах і незаконне голосування, не надавши доказів.

Про це повідомляє "Ліга" з посиланням на телеканал MSNBC.

На пресконференції від імені президента США Дональда Трампа Макінані заявила, звертаючись до Демократичної партії: “Ви вітаєте шахрайство на виборах і незаконне голосування... Ми хочемо чесного, точного, законного підрахунку. Ми хочемо максимум сонячного світла і максимум прозорості. Ми хочемо, щоб був підрахований кожен законний голос, а кожен незаконний – не підрахований…”

У цьому місці ведучий Fox News Ніл Кавуто перервав трансляцію. “Якщо вони не підтверджують чимось своїх звинувачень, я не можу спокійно продовжити показувати вам це”, – заявив ведучий. За його словами, він сподівався, що Білий дім надасть будь-які докази своїх слів.

Телеканал Fox News близький до Республіканської партії, від якої балотувався в президенти Дональд Трамп.

Як повідомляв ІМІ, 6 листопада провідні мережеві телеканали MSNBC, ABC, CBS, CNBC, NBC перервали виступ Дональда Трампа після його слів про маніпуляції демократів на виборах.

Liked the article?
Help us be even more cool!