ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Forbes перезапускає журнал в Україні

30.03.2020, 17:44
Фото – forbes.com
Фото – forbes.com

Компанія Forbes Inc оголосила про перезапуск журналу в Україні. Про це повідомляє LB.ua з посиланням на видання Forbes.

Новим видавцем журналу в Україні стане товариство з обмеженою відповідальністю "Уяви!", кінцевими бенефіціарами якої є Володимир Федорин (головний редактор попередньої версії "Forbes Україна") і білоруський бізнесмен Артур Гранц.

Перший номер оновленого журналу "Forbes Україна" вийде навесні. Друкована версія виходитиме 10 разів на рік українською та російською мовами, а в інтернеті він з'явиться в другій половині 2020 року.

Федорин, коментуючи перезапуск журналу, повідомив, що радий повернутися до роботи з Forbes, а Гранц підкреслив, що гордий почати таку співпрацю.

Артур Гранц – співвласник мережі магазинів дьюті-фрі "БФ Груп".

Нагадаємо, що франшизою на видання журналу Forbes раніше володіла компанія UMH, яку заснував Борис Ложкін. Він купив ліцензію 2010 року. У 2013 році UMH перейшов у власність олігарха Сергія Курченка, а частина редакції Forbes звільнилася.

У 2015 році американський видавничий дім Forbes відібрав право використання бренду Forbes у UMH Group через занесення американським урядом Сергія Курченка до списку осіб, на які поширюються санкції.

Останній номер українського журналу вийшов у січні 2017 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!