ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Фестиваль MezhyhiryaFest перенесли через війну

18.05.2022, 15:13

Media Development Foundation повідомила про перенесення фестивалю MezhyhiryaFest та церемонії нагородження Національного конкурсу журналістських розслідувань орієнтовно на осінь 2022 року.  

“Ми віримо в наші Збройні Сили та плануємо зустрітися з вами восени. Але точні дати поки не готові анонсувати. Наразі ж наша команда вкладає всі сили, щоб допомогти регіональним медіа працювати та розвиватись в умовах війни. І звісно, усі матеріали, які були надіслані на конкурс, залишаються в конкурсній програмі”, – йдеться в повідомленні.

З нагоди Дня журналіста Media Development Foundation обіцяє івент, але не уточнює який.

Нагадаємо, Media Development Foundation планувала оголосити результати Національного конкурсу журналістських розслідувань під час церемонії нагородження в перший день MezhyhiryaFest – 4 червня. 

Національний конкурс журналістських розслідувань та спеціальних репортажів запроваджено у 2014 році ініціативою YanukovychLeaks та Media Development Foundation, газетою Kyiv Post за підтримки SCOOP та за участю інтернет-видання “Українська правда”.

Media Development Foundation – центр медіаекспертизи для посилення можливостей журналістів та медіаорганізацій у Східній Європі та країнах Східного партнерства.

Liked the article?
Help us be even more cool!