ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Facebook та Instagram після звинувачень змінять політику публікації оголеного жіночого тіла

29.10.2020, 10:39
Фото – Sophia Evans / The Observer / theguardian.com
Фото – Sophia Evans / The Observer / theguardian.com

Компанія Facebook та соцмережа Instagram, яка їй належить, оголосили про те, що збираються оновити свою політику щодо публікацій оголеного жіночого тіла.

Про це повідомляють "Букви" з посиланням на Harper’s Bazaar.

Таке рішення ухвалено після звинувачень соцмережі Instagram з боку плюс-сайз-моделі Найомі Ніколас-Вільямс у дискримінації темношкірих плюс-сайз-жінок через видалення їхніх фотографій або відмову від просування їх так само, як світлин білих і струнких користувачок.

Скандал розгорівся після того, як Найомі розмістила у своєму Instagram фото, на яких вона сиділа на стільці в спідній білизні й прикривала груди руками. Знімки були видалені із зазначенням, що вони порушують правила соцмережі через публікацію оголених грудей і вважаються порнографією.

Фото – Букви

За даними Observer, фотографії з “інтимного знімання” Ніколас-Вільямс і фотографа Олександри Камерон неодноразово видалялися, і їх попереджали, що їхні акаунти теж видалять.

Дівчину підтримали тисячі інших користувачів і запустили хештег #IWantToSeeNyome. Також вони підписали петицію до керівництва Instagram.

Урешті керівництво соцмереж ухвалило рішення змінити політику публікації знімків оголеного тіла, яка набуде чинності найближчими днями.

Як повідомляв ІМІ, соцмережу Instagram звинуватили в расизмі та дискримінації бодіпозитивних людей через блокування оголених фото темношкірої плюс-сайз-моделі Найомі Ніколас-Вільямс.

Liked the article?
Help us be even more cool!