ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Facebook співпрацюватиме з Німеччиною в боротьбі проти маніпуляцій на виборах

21.01.2019, 10:40
Фото -apnews.com

Компанія Facebook спільно з німецьким Федеральним відомством з безпеки інформаційних технологій (BSI) боротимуться проти маніпуляцій на виборах. Про це 20 січня оголосила головна операційна директорка компанії Facebook Шеріл Сандберг на конференції DLD в Мюнхені, повідомляє DW.

У межах співпраці Facebook та BSI розроблятимуть стратегії, що дозволять уникнути втручань у перебіг виборів. У багатьох країнах платформи американської компанії – соцмережа Facebook, фотосервіс Instagram та месенджер Whatsapp – активно використовуються партіями та політиками під час виборчих кампаній. Водночас досить поширеними є мова ненависті та фальшиві новини.

Одним з найвідоміших скандалів навколо Facebook був витік даних 87 мільйонів користувачів соцмережі, якими скористалася компанія Cambridge Analytica. За словами Сандберг, сьогодні 30 тисяч працівників компанії покращують рівень безпеки, а це втричі більше, ніж 2017 року. “Наша робота ще не закінчена”, – запевнила операційна директорка компанії.

Також вона оголосила про новий партнерський проект із Технічним університетом Мюнхена. Facebook виділить 7,5 мільйона доларів на створення центру досліджень етики штучного інтелекту.

Як повідомляв ІМІ, Facebook посилить правила розміщення політичної реклами на території України, Нігерії, Індії та ЄС – країн, де у 2019 році відбудуться вибори. Так компанія хоче завадити можливому втручанню у виборчий процес через соцмережі.

Liked the article?
Help us be even more cool!