ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Facebook шукає менеджера з комунікацій у Центрально-Східній Європі

23.01.2020, 11:00
Фото – Getty Images / ВВС
Фото – Getty Images / ВВС

Соціальна мережа Facebook оголосила конкурс на посаду менеджера з комунікацій у Центрально-Східній Європі. Відповідне оголошення оприлюднено на сайті компанії, повідомляє Укрінформ.

“Ця особа підтримуватиме широкий спектр ініціатив найвищого рівня, зокрема масштабні кампанії, орієнтовані на споживачів, ключові оголошення, запуск значних продуктів і просування пріоритетів нашої компанії”, – заявили у Facebook.

У компанії додали, що розшукуваний фахівець працюватиме в офісі у Варшаві й повинен вільно володіти англійською й бодай однією з центральноєвропейських мов (українська, російська, польська, чеська, словацька, румунська). До обов'язків такого працівника належатиме співпраця зі ЗМІ й низка інших завдань, зокрема розроблення планів утілення стратегій компанії.

Про нову вакансію згадала й менеджер з публічної політики Facebook в Україні Катерина Крук. “У нас тут комсівська вакансія мрії. Дуже раджу подаватися. У цій ролі вам ніколи не доведеться розповідати одну історію двічі, натомість ви матимете змогу ділитися об’єднавчими історіями, що трапляються щодня в глобальній спільноті 2,8 млрд людей”, – написала вона на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомляв ІМІ, 27 травня 2019 року компанія Facebook призначила менеджерку з публічної політики в Україні, яка працює у варшавському офісі. Цю посаду обійняла українська фахівчиня з комунікацій та протидії фейкам Катерина Крук.

Liked the article?
Help us be even more cool!