ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Facebook призначив менеджерку, відповідальну за Україну

04.06.2019, 10:54
Фото – prm.ua

Компанія Facebook призначила менеджера з публічної політики в Україні. Цю посаду обійняла українська фахівчиня з комунікацій та протидії фейкам Катерина Крук.  

Про нову роботу Катерина Крук повідомила на своїй фейсбук-сторінці, повідомляє “Детектор медіа”.

На посаду вона була призначена 27 травня.

Менеджер з питань публічної політики в Україні працює у варшавському офісі Facebook. Про це зазначалося у вакансії, яку компанія відкрила в жовтні 2018 року. До обов’язків менеджера з публічної політики входить інформування про продукти та діяльність компанії, відповіді на запити політиків і регуляторів, надання інформації для розроблення політики регулювання інтернет-сектору.

Раніше у Facebook не було менеджера з публічної політики в Україні. Про наміри призначити його стало відомо в жовтні 2018 року.

Катерина Крук – політологиня, фахівчиня з комунікацій і боротьби з дезінформацією, була аналітиком проекту StopFake, членом команди зі стратегічних комунікацій Українського кризового медіацентру (зокрема, працювала над оновленням соціальних мереж Верховної Ради), мала досвід роботи в Європарламенті, відповідала за промоцію в польському офісі Євро-2012.

Liked the article?
Help us be even more cool!