ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Facebook скеровуватиме на сайт ВООЗ, якщо інформація про коронавірус буде недостовірна

17.04.2020, 11:03
Фото – lifo.gr
Фото – lifo.gr

Компанія Facebook Inc заявила, що почне повідомляти користувачів про недостовірну інформацію стосовно коронавірусу, який спричиняє COVID-19, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Якщо користувач відреагував на пост у фейсбуці (поставив "лайк", поділився, прокоментував), який пізніше був ідентифікований як такий, що містить неправдиву або навіть небезпечну інформацію про вірус, соцмережа надішле йому спеціальне повідомлення з посиланням на розділ сайту Всесвітньої організації охорони здоров'я, в якому викриваються домисли про COVID-19.

Це стосується, наприклад, дописів про те, що дистанціювання не допомагає боротися з вірусом, або повідомлень про те, що вірус нібито виліковується вживанням небезпечних побутових хімічних речовин.

Засновник Facebook Марк Цукерберг заявив, що брехня про вірус містить для користувачів навіть серйознішу загрозу, ніж політична брехня.

Як повідомляв ІМІ, Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) запустила чат-бота у Facebook Messenger щодо надання інформації про коронавірус COVID-19.

Liked the article?
Help us be even more cool!