ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ВООЗ запускає в Messenger чат-бота з інформацією про коронавірус

16.04.2020, 10:45
Фото – messengerpeople
Фото – messengerpeople

Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) запустила чат-бота у Facebook Messenger щодо надання інформації про коронавірус COVID-19. Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на сайт ВООЗ.

“Чат-бот був розроблений у співпраці зі Sprinklr як частина ініціативи ВООЗ із використання технологій щодо COVID-19, безоплатної співпраці технологічних компаній, об'єднаних ВООЗ спеціально для боротьби з пандемією COVID-19”, – йдеться в повідомленні.

Доступ до інтерактивної служби ВООЗ із питань охорони здоров’я можна отримати англійською, французькою, іспанською та арабською мовами через офіційну сторінку організації у Facebook, вибравши опцію "Надіслати повідомлення" (Send Message) або через спеціальне посилання Messenger.

Як зазначається, сервіс ВООЗ щодо охорони здоров’я вже охопив понад 12 мільйонів людей через WhatsApp. У багатьох регіонах, які найбільше постраждали від COVID-19, загальний обмін повідомленнями через додатки компанії Facebook збільшився на понад 50%.

З таким переходом до Facebook Messenger та інших каналів зв’язку, пов’язаних із цим, ВООЗ має потенціал охопити 4,2 мільярда людей, допомагаючи їм захиститися від COVID-19, запобігти його поширенню та зрозуміти факти, пов’язані із захворюванням.

Liked the article?
Help us be even more cool!