ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Facebook посилив правила прямих трансляцій після теракту в Новій Зеландії

15.05.2019, 10:20

Соціальна мережа Facebook посилила правила прямих трансляцій (режим Live) після терористичних атак у Новій Зеландії, аби її послуги не завдавали шкоди й не поширювали ненависть серед користувачів. Про це йдеться в блозі соцмережі, повідомляє Укрінформ.

"Сьогодні ми посилюємо правила, які стосуються режиму прямих трансляцій", – йдеться в повідомленні.

У Facebook пояснили, що рішення про зміну правил було ухвалено у зв'язку з терористичними атаками в Новій Зеландії. Компанія не хоче, щоб її послуги завдавали шкоди й поширювали ненависть серед користувачів.

Раніше контент, який розміщувався з порушенням стандартів соцмережі, компанія просто видаляла. Якщо порушення щодо змісту тривали, Facebook-акаунти блокувалися на певний час.

Однак, згідно з новими правилами, відтепер діятиме політика “одного страйку”.

Той, хто порушує “найсерйозніші правила” соцмережі, буде обмежений у використанні Live протягом певних періодів часу, наприклад протягом 30 днів.

Так, зокрема, той, хто поділився посиланням на заяву терористичної групи без контексту, буде негайно заблокований від використання Live протягом певного періоду часу.

“Наша мета – мінімізація ризику зловживань у режимі Live, що дозволяє людям користуватися живими стрімами в позитивний спосіб щоденно”, – наголосили в соцмережі.

Як повідомляв ІМІ, 15 березня в місті Крайстчерч у Новій Зеландії 28-річний житель влаштував стрілянину у двох мечетях. Стрілянину він транслював у прямому ефірі на своїй сторінці у Facebook. Унаслідок стрілянини загинула 51 людина.

Facebook видалив протягом доби близько 1,5 млн розміщених у соцмережі відеозаписів теракту в Новій Зеландії.

Компанія Facebook після подвійного теракту в місті Крайстчерч у Новій Зеландії вирішила посилити правила онлайн-трансляцій.

Liked the article?
Help us be even more cool!