ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Facebook посилює боротьбу з груповими атаками в мережі

17.09.2021, 17:00
Фото – rbc.ua
Фото – rbc.ua

Компанія Facebook оголосила про заходи посилення протидії скоординованим групам, які порушують політику користування соцмережею.

Про це йдеться в публікації, яку на офіційному вебресурсі Facebook розмістив Натаніел Глейхер, що відповідає в компанії за політику безпеки, повідомляє Укрінформ.

“Моя команда координує корпоративні зусилля, спрямовані на пошук та припинення атак на інших людей на нашій платформі – від операцій прихованого впливу та цільового кібершпигунства до діяльності шахраїв і спамерів”, – пише Глейхер.

Він зазначає, що компанія Facebook постійно вдосконалює свої можливості захисту користувачів та поглиблює розуміння різних видів загроз і, відповідно, способів протидії.

У зв’язку з цим підкреслюється, що різні команди в компанії впродовж останніх місяців займалися розширенням можливостей для відповіді на загрози з боку окремих користувачів, а також цілих груп акаунтів.

“Для ефективнішої відповіді на ці організовані зусилля ми створили протоколи примусового застосування, які дозволяють нам вживати заходів проти основної мережі облікових записів, сторінок та груп, які ведуть таку діяльність”, – уточнив представник Facebook.

Він попередив, що компанія “може вдатися до певних кроків, зокрема до скорочення контенту, а також відімкнення облікових записів, сторінок та груп”.

Нагадаємо, Facebook встановлює власну політику щодо поширення правдивої інформації та запобігання поширенню фейків, ненависницького контенту та дописів, які можуть вважатися зловмисною діяльністю. Крім того, платформа відмовляється видаляти контент, який не подобається автократичним режимам.

Як повідомляв ІМІ, 13 вересня газета The Wall Street Journal заявила, що Facebook має внутрішню систему, за допомогою якої 5,8 млн VIP-користувачів практично звільнено від дотримання правил соцмережі.

Liked the article?
Help us be even more cool!