ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Експерти зі США та Британії навчатимуть українських військових інформаційної боротьби

29.10.2019, 11:00
Фото – mil.gov.ua
Фото – mil.gov.ua

Американські та британські радники проведуть у Києві з 28 жовтня до 1 листопада для українських військових семінар з питань інформаційних операцій. Про це повідомляється на сайті Міністерства оборони України.

Метою заходу є “підвищення спроможностей органів військового управління Збройних сил України та набуття практичних навичок фахівцями з інформаційної боротьби, а також впровадження досвіду і підходів країн НАТО за напрямками стратегічних комунікацій та інформаційних операцій”.

Під час семінару іноземні радники з підкомітету стратегічних комунікацій Багатонаціонального об’єднаного координаційного комітету з питань військового співробітництва та оборонного реформування спільно з офіцерами з питань підготовки і ведення інформаційних операцій обговорюватимуть та аналізуватимуть негативний інформаційно-психологічний вплив, який чинить Російська Федерація проти України.

Основною метою заходу є можливість провести практичне навчання українських фахівців у сфері інформаційної боротьби, поєднавши його з практикою оцінювання інформаційного простору, вивчення та аналізу цільової аудиторії і планування медіазаходів.

До семінару також залучено представників інших державних установ та структур, які діють у сфері інформаційної боротьби та інформаційної безпеки. 

Liked the article?
Help us be even more cool!