ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Екснардеп відмовився від позову проти житомирської газети "20 хвилин"

06.12.2021, 14:20
Фото – Facebook Віктора Развадовського
Фото – Facebook Віктора Развадовського

Колишній народний депутат Віктор Развадовський звернувся з відмовою в позові до редакції видання “20 хвилин Житомир” про захист честі та гідності. Суддя Богунського районного суду закрила справу про стягнення 1 мільйона моральної шкоди.

Розгляд справи відбувся 19 листопада без участі сторін, повідомляється на сайті газети.

Депутат оскаржував інформацію, подану в статті “У депутата обласної ради Развадовського підроблене посвідчення ліквідатора аварії на ЧАЕС?”. У ній ішлося про те, що Развадовський роками користувався посвідченням ліквідатора 1-ї категорії, виданим іншій особі.

Раніше пресслужба ексдепутата в коментарі представниці ІМІ запевняла, що у Віктора Развадовського є всі необхідні документи, які підтверджують його безпосередню участь у ліквідації аварії на ЧАЕС, а також довідка про технічну помилку під час написання прізвища в посвідченні ліквідатора.

Але, за даними Єдиного державного реєстру судових рішень, 1 листопада 2021 позивач надіслав на адресу суду заяву про відмову від позову.

За даними журналістів “20 хвилин”, у поданій до суду заяві Віктор Развадовський пояснив свої дії так: “Суди в інших цивільних справах за моїми позовними заявами фактично спотворили (спотворюють) дійсні обставини справи, приймають рішення та підміняють суть фактичних обставин та навмисно вказують, що це оціночні судження”.

Суддя Інна Єригіна винесла ухвалу про повне закриття провадження в цивільній справі про захист честі та гідності та відмову в стягненні моральної шкоди. Повторного звернення про той самий предмет спору тими самими сторонами спору не допускається.

Liked the article?
Help us be even more cool!