ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ексканцлер Німеччини позивається до Bild через "хлопчика на побігеньках у Путіна"

08.10.2020, 11:04
Фото – AFP / tagesspiegel.de
Фото – AFP / tagesspiegel.de

Колишній канцлер Німеччини Ґергард Шредер повідомив, що позивається до газети Bild через інтерв’ю з російським опозиційним політиком Олексієм Навальним. Про це повідомляє з Укрінформ з посиланням на tagesspiegel.

Інтерв’ю з Навальним було опубліковане 6 жовтня. У ньому російський опозиціонер назвав Шредера “хлопчиком на побігеньках у Путіна”. Крім того, за словами Навального, колишній канцлер отримував від президента Росії таємні платежі. Водночас опозиціонер визнав, що доказів у нього немає.

Шредер назвав заяви Навального помилковими. Він також зазначив, що Bild поширила інформацію, не звернувшись до нього по коментар.

Нагадаємо, 20 серпня російському опозиціонеру Олексію Навальному стало зле під час польоту з Томська до Москви, його було терміново шпиталізовано в лікарню Омська після втрати свідомості. Через два дні його перевезли на лікування до Берліна.

Німецькі фахівці заявили про отруєння Навального нервово-паралітичною речовиною групи “Новічок”, згодом це підтвердили лабораторії Франції та Швеції. Наразі матеріали передано в Організацію із заборони хімічної зброї.

Західні лідери вважають, що до отруєння причетні російські спецслужби. Російська сторона все заперечує і вимагає від німецьких фахівців надати їм докази отруєння громадянина РФ.

Liked the article?
Help us be even more cool!