ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Два телеканали ведуть перемовини з експрацівниками ZIK

02.07.2019, 15:09
Фото – Shutterstock

24-й канал і "Прямий" ведуть перемовини з експрацівниками каналу ZIK, які звільнилися після зміни власника телеканалу. Про це повідомляє “Детектор медіа” з посиланням на очільників каналів.

Зокрема, керівниця каналу "Прямий" Світлана Орловська зазначила, що перемовини ведуться: “Упродовж кількох днів ви про все дізнаєтеся. Зараз тримаємо інтригу”.

Керівник 24-го каналу Роман Андрейко розказав, що HR-відділ та керівники підрозділів телеканалу зважають на те, що на ринку з’явилися кваліфіковані кадри, і частину людей покликали на співбесіди.

“З каналу люди звільняються з цілими проєктами – це заслуговує на повагу. Тому що вони пішли через свідоме переконання та небажання працювати на нового власника”, – зазначив він.

Зокрема, Андрейко спілкувався з Вахтангом Кіпіані щодо “Історичної правди”. Як розповів виданню Кіпіані, він має й інші пропозиції та жодних рішень ще не ухвалено.

Як повідомляв ІМІ, 14 червня стало відомо, що телеканал ZIK купив соратник Віктора Медведчука Тарас Козак, який також є власником телеканалів NewsOne і “112 Україна”. На базі своїх медіаактивів він збирається створити новий медіахолдинг “Новини”.

Відразу після звістки про продаж ZIK із каналу звільнилася низка топменеджерів і журналістів.

Liked the article?
Help us be even more cool!