ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Дубінський вестиме програму на телеканалі "Наш"

23.06.2020, 13:01
Фото – gordonua.com
Фото – gordonua.com

Народний депутат від “Слуги народу” і колишній ведучий 1+1 Олександр Дубінський вестиме програму на телеканалі “Наш”. Про це повідомляє “Детектор медіа” з посиланням на генерального продюсера каналу “Наш” Євгена Дудника.

За словами Дудника, новий проєкт вийде в ефір “у найближчі тижні”, Олександр Дубінський буде лише однією з “цікавих особистостей”, залучених до формату.  

Імена інших спікерів канал поки що не розголошує. Робоча назва проєкту – “Підсумовує…”.

“Це буде цикл програм. У них підсумки дня підводитимуть цікаві спікери та ньюзмейкери. Вони оцінюватимуть події дня в соцмережах. Також буде 20–30 новинних заголовків з українських та світових видань, які спікери коментуватимуть та висловлюватимуть свою думку”, – розповів генпродюсер.

Нагадаємо, Олександр Дубінський очолив осередок “Слуги народу” в Київській області. Нещодавно він також оголосив про участь у праймеріз на кандидата в мери Києва.

До обрання народним депутатом Олександр Дубінський працював у медіа. 2010 року став креативним продюсером департаменту журналістських розслідувань телеканалу “1+1”, а 2014-го – ведучим програми “Гроші”. У 2009 році очолював редакцію тижневика Kyiv Weekly. Із 2004 до 2009 року працював у газеті “Экономические известия”.

Liked the article?
Help us be even more cool!