ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Дружина загиблого на фронті фотографа виставляє на аукціон його роботи, щоб донатити ЗСУ

Фото – Громадське радіо, Юлія Винник
Фото – Громадське радіо, Юлія Винник

Дружина загиблого на фронті під Бахмутом (Донецька область) фотографа Дениса Кривого Галина Волгіна виставила його роботи на аукціон, щоб зібрати гроші на допомогу Збройним силам України. 

Каже, після смерті чоловіка в неї з’явилася думка провести виставку з роботами Дениса, а потім – створити благодійний фонд та допомагати підрозділу, де він воював, розповіла жінка Громадському радіо.

На початку липня в Первомайську, де живе родина Дениса, відбулася перша фотовиставка з аукціоном.

45 робіт Дениса представили в Первомайському краєзнавчому музеї. З першого благодійного аукціону вдалося продати 38 і вторгувати близько 67 тисяч гривень на користь ЗСУ. 

“Коли я вже дізналася, що Денис загинув, то подумала про те, що хочу провести виставку з його роботами. Я завжди ним неймовірно пишалась. Я хотіла, щоб його пам’ятали, адже він стільки зробив у житті. Щиро радію, що люди прийшли й відгукнулися на благодійний аукціон. У мене був страх, що може не вийти. Після продажу першої фотокартини зрозуміла, що діло буде”, – розповіла Галина. 

Галина додає, що планує провести такий формат виставки та аукціону в різних містах України. Попередньо домовленість уже є з Кропивницьким та Житомиром. Крім того, жінка запустила й телеграм-канал, де кожен охочий може  придбати фотокартини Дениса Кривого та в такий спосіб задонатити на один з підрозділів ССО. Жінка впевнена, що так Денис продовжує жити та підтримувати інших, як робив це до своєї загибелі. 

У цивільному житті Денис Кривий працював графічним дизайнером. Крім пейзажного фото, захоплювався анімалістикою та аерофотографією. Зараз його світлини прикрашають путівники національного природного парку “Бузький Гард”. Також Денис був володарем міжнародної премії FIAP – найпрестижнішого європейського конкурсу фотохудожників. 

Під час повномасштабного вторгнення Росії в Україну Денис Кривий долучився до Сил спеціальних операцій (ССО).

За даними ІМІ, Денис Кривий став 58-м медійником, який загинув унаслідок російської агресії.

Liked the article?
Help us be even more cool!