ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

До складу КЖЕ ввійшла маріупольська журналістка Анна Мурликіна

Головна редакторка онлайн-медіа про Маріуполь 0629.com.ua Анна Мурликіна. Фото – Facebook-сторінка Анни Мурликіної

Новою членкинею Комісії з журналістської етики стала маріупольська журналістка, головна редакторка локального онлайн-медіа про Маріуполь 0629.com.ua Анна Мурликіна. Про це повідомляється на сайті КЖЕ.

За її кандидатуру проголосували члени КЖЕ, обираючи з резервного складу, сформованого 16 березня 2020 року під час загальних зборів організації.

Як повідомляв ІМІ, 31 травня 2024 року Комісія з журналістської етики зупинила повноваження члена комісії Олексія Мацуки у зв’язку з втратою довіри.

Комісія з журналістської етики – орган саморегуляції журналістів і редакцій в Україні. Це єдина українська організація, що визнана Альянсом незалежних пресрад Європи (AIPCE) та входить до його складу. Комісія зареєстрована 2003 року, діє прозоро на підставі Статуту та Кодексу етики українського журналіста.

До складу комісії входить 15 людей, що забезпечує баланс думок. Члени працюють на волонтерських засадах та проходять ротацію кожні три роки. Із 2017 року другу каденцію поспіль комісію очолює Андрій Куликов, відомий журналіст, теле- і радіоведучий. До 2017 року головою був Володимир Мостовий, засновник “Дзеркала тижня”.

Liked the article?
Help us be even more cool!