ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

До 24 листопада – приймання заявок на конкурс зі створення матеріалів на гендерну тематику

13.11.2019, 16:02
Фото – update.com.ua
Фото – update.com.ua

До 24 листопада триває приймання заявок на участь журналістів / журналісток регіональних друкованих та інтернет-видань до участі в другому конкурсі зі створення матеріалів на гендерну тематику (на гонорарній основі). Про це повідомляється на сайті Волинського пресклубу.

Організатори відберуть 20 видань, у яких упродовж cічня-жовтня 2020 року публікуватимуться матеріали, що розкриватимуть питання гендерної рівності (у кожному виданні має вийти друком 10 матеріалів).

Для участі в конкурсі потрібно надіслати лист, у якому зазначити:

  • ім’я, прізвище, контактний номер телефону заявника / заявниці;
  • назву видання, посилання на сайт і сторінку у Facebook (за наявності);
  • ім’я, прізвище головного редактора / головної редакторки;
  • чому ви, ваше видання зацікавлені в матеріалах на гендерну тематику і які теми вважаєте за необхідне висвітлити (назвіть їх і дайте короткий опис – два-три речення).

Інформацію надсилати на e-mail: [email protected], вказавши в темі листа: “На конкурс зі створення контенту на гендерну тематику”. 

Останній термін зголошення – 24 листопада включно. Результати конкурсу будуть повідомлені не пізніше ніж 30 листопада.

Відібрані учасники / учасниці будуть запрошені на Гендерну медіашколу, яка відбудеться в грудні 2019 року. Деталі буде повідомлено додатково.

Створення контенту відбуватиметься в межах проєкту “Гендерночутливий простір сучасної журналістики”, що реалізовується Волинським пресклубом у партнерстві з Гендерним центром, Незалежною громадською мережею пресклубів України та за підтримки Української медійної програми (Інтерньюз).

Liked the article?
Help us be even more cool!