ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

До 18 вересня – реєстрація на тренінг із цифрової безпеки для правозахисників і громадських активістів

10.09.2020, 17:15
Фото – freepik.com
Фото – freepik.com

29–30 вересня в Києві відбудеться дводенний тренінг із цифрової безпеки для правозахисників і громадських активістів. 

Захід організовано Центром прав людини ZMINA за фінансової підтримки Європейського Союзу та Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні

Під час тренінгу розглядатимуться такі теми:

  • Цифрові загрози, з якими найчастіше стикаються правозахисники та активісти 
  • Захист облікових записів 
  • Фішинг та соціальна інженерія. Як запобігти зловмисному доступу до електронних скриньок 
  • Захист пристроїв від фізичної втрати / фізичного доступу третіх осіб 
  • Захист пристроїв від шпигунських програм та вірусів 
  • Захищені комунікації 
  • Захищені канали передання даних 

Тренери:

  • Антон Кушнір, співзасновник ГО “Лабораторія цифрової безпеки”
  • Мар’яна Капранова, консультантка та комунікаційниця ГО “Лабораторія цифрової безпеки”

До участі запрошуються правозахисники/-ці та активісти/-ки з усієї України. Участь можлива для однієї людини від організації.

Участь у тренінгу є безкоштовною. Учасники заходу забезпечуються харчуванням та роздатковими матеріалами. Учасники з регіонів забезпечуються проживанням, і організатори відшкодовують транспортні витрати (покривається вартість квитків туди-назад автобусом або потягом (плацкарт або купе, 2-й клас “Інтерсіті”).

Для участі потрібно до 18 вересня 2020 року включно заповнити аплікаційну форму. Відібрані учасники та учасниці отримають підтвердження своєї участі та дані про місце проведення до 22 вересня 2020 року.

У разі виникнення запитань просимо звертатися до керівниці проєкту “Підвищення ролі та захисту правозахисників в Україні” Центру прав людини ZMINA Людмили Янкіної ([email protected]).

УВАГА! У разі посилення карантинних заходів на території України та обмеження пересування для потенційних учасників тренінгу можливе проведення заходу в онлайн-форматі. Про формат проведення в разі змін буде поінформовано учасників, які пройдуть добір перед проведенням заходу.

Проєкт “Підвищення ролі та захисту правозахисників в Україні” реалізується Центром прав людини ZMINA в партнерстві з Нідерландським Гельсінським комітетом за фінансової підтримки Європейського Союзу і Посольства США в Україні. Проєкт зосереджується на правовому та оперативному захисті й підтримці правозахисників і антикорупційних активістів в Україні, підтримці позитивної ролі правозахисників у суспільстві та налагодженні зв’язків між ними, збільшенні кількості ефективних розслідувань нападів на правозахисників та активістів тощо. Триває з 2019 до 2022 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!