ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Дмитро Хоркін очолив платформи радіо та телебачення Суспільного мовлення

06.04.2022, 11:02
Фото з фейсбук-сторінки Дмитра Хоркіна
Фото з фейсбук-сторінки Дмитра Хоркіна

Від 3 квітня 2022 року Дмитро Хоркін призначений відповідальним за платформи радіо та телебачення суспільного мовника. Про це повідомляє ДМ.

Як ідеться в повідомлені, віднині Хоркін спрямовує та контролює роботу головного продюсера дирекції "Українське радіо" і головного продюсера дирекції телебачення. До 31 березня відповідальним за платформу телебачення був Ярослав Лодигін.

"Найголовніше моє завдання зараз, під час війни, – безперебійне гарантоване мовлення загальнонаціональних телеканалів Суспільного (UA:Перший, UA:Культура) та трьох радіомереж (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура). Ми вже запустили повноцінне мовлення 24/7 телеканалу "UA:Культура", а UA:Перший продовжує транслювати й створювати в ефірі інформаційний марафон. Ще одним важливим викликом є участь України в Євробаченні, адже це буде ще один загальноєвропейський привід звернути увагу на нашу країну. Вже зараз можу сказати, що зроблено все необхідне для гідного виступу "Kalush Orchestra" на конкурсі", – зазначив Хоркін.

Як відомо з відкритих джерел, Дмитро з 1 червня 2017 року обіймав посаду генерального продюсера Українського радіо. Вже від серпня 2019 року став членом правління Суспільного та відповідальним за платформу радіо.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!