ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ДМ: Командирів та керівників підрозділів ЗСУ зобов'язали узгоджувати тези до коментарів, блогів та інтерв'ю зі Страткомом

Фото – Укрінформ

Командирів та начальників структурних підрозділів Сил оборони України, а також військових навчальних закладів, установ та організацій зобов'язали узгоджувати тези інтерв’ю, а також брифінгів, блогів, коментарів “щодо застосування ЗСУ” зі структурним підрозділом Збройних сил України, відповідальним за організацію стратегічних комунікацій у ЗСУ. 

Про це повідомляє “Детектор медіа”, який має в розпорядженні фрагмент відповідного наказу.

Видання зазначає, що правдивість документа підтвердили два його джерела, причетних до роботи в комунікаційних підрозділах ЗСУ.

Наказ стосується “керівників (командирів, начальників) структурних підрозділів Апарату Головнокомандувача ЗСУ, Генштабу ЗСУ, органів військового управління, з'єднань, військових частин, вищих військових навчальних закладів, військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти, установ та організацій ЗСУ, інших складових сил оборони”. 

Також у наказі йдеться, що відповідні матеріали разом із протоколом засідання експертної комісії з питань таємниць не пізніше ніж за три доби до публікації треба скеровувати на розгляд на адресу електронної пошти Страткому ЗСУ.

Діяльність експертної комісії з питань таємниць регулюється постановою Кабміну України від 18 грудня 2013 року № 939 про Порядок організації та забезпечення режиму секретності в державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях. Сама постанова має гриф “Для службового користування”. 

Як повідомили джерела видання, наказ про необхідність організації затвердження тез інтерв'ю, брифінгів, блогів та коментарів військових був нещодавно підписаний. Водночас сам документ був підготовлений Страткомом давно.   

Liked the article?
Help us be even more cool!