ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Для українських журналістів пропонують резиденції в Німеччині

26.04.2022, 13:21
Фото - thevpnlab.com
Фото - thevpnlab.com

Берлінський центр соціальних наук (WZB) у співпраці з Центром східноєвропейських та міжнародних досліджень пропонують журналістам з України резиденцію до трьох місяців повідомляє Читомо.

Резиденція призначена для журналістів з України, які працюють у національних чи міжнародних ЗМІ на теми, пов’язані з наукою, політикою, суспільством чи бізнесом.

Резиденція триватиме від двох до трьох місяців. За весь час перебування виплачується стипендія в розмірі 7000 євро, а також 500 євро на витрати.

Заявки приймаються до 8 травня 2022 року та мають містити резюме, короткий опис запланованої роботи, яку необхідно виконати під час резиденції, а також до п’яти відповідних зразків робіт. Кандидати повинні мати українське громадянство та достатній рівень володіння німецькою чи англійською мовою.

Заявки слід надсилати електронною поштою Гаральду Вількошевському, керівнику відділу комунікацій WZB, на адресу [email protected].

Берлінський центр соціальних наук є одним з найбільших інститутів соціальних наук у Європі, який проводить дослідження суспільних змін. Основні теми – соціальна нерівність, зміна політичних систем, міжнародна політика та право, міграція та різноманітність, освіта і навчання, ринки та рішення.

Центр східноєвропейських та міжнародних досліджень – незалежний міжнародний науково-дослідний інститут, що фінансується державою. Його робота зосереджена на фундаментальних та соціально значимих академічних дослідженнях Східної Європи.

Liked the article?
Help us be even more cool!