ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Для іноземних ЗМІ влаштували престур до району проведення ООС

10.02.2022, 10:32
Фото – Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation
Фото – Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation

Командування операції Об'єднаних сил провело для іноземних ЗМІ престур до району проведення операції Об’єднаних сил.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці операції Об'єднаних сил.

Так, кореспонденти Agence France-Presse, Associated Press, CNN, Reuters, Sky News, The Washington Post та інші відвідали Авдіївку. Разом з ним там побували командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Олександр Павлюк, заступник міністра оборони України Ганна Маляр, командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський та міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко.

Журналісти побували на позиціях одного з підрозділів Збройних сил України та поспілкувалися з українськими військовослужбовцями. Також їм показали наслідки російської збройної агресії: зруйновані будинки мирних мешканців та понівечену цивільну інфраструктуру.

Як повідомляв ІМІ, 8 лютого Медіарух заявив про проблемну ситуацію, що склалася з акредитацією іноземних журналістів у зоні ООС.

Міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко вважає, що іноземні засоби масової інформації легітимізують тероризм, цитуючи проросійських бойовиків. З такою заявою він виступив після того, як агентство Reuters 7 лютого опублікувало інтерв’ю з проросійським бойовиком так званої “ДНР” Денисом Пушиліним.

Liked the article?
Help us be even more cool!