ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Держспецзв’язку отримала від USAID 50 генераторів

30.11.2022, 10:43
Фото - cip.gov.ua
Фото - cip.gov.ua

Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації отримала від Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) 50 генераторів, які допоможуть забезпечити безперебійну роботу операторів критичної інфраструктури.

Про це повідомляється на сайті Держспецзв’язку.

“Отримані генератори дадуть можливість Адміністрації Держспецзв’язку здійснювати свою роботу та виконувати покладені на службу завдання, незважаючи на перебої в електропостачанні, від яких зараз потерпає вся країна”, – зазначив голова Держспецзв’язку Юрій Щиголь.

Також це допоможе позитивно відобразиться на діяльності службі підпорядкованих установ, а також операторів критичної інфраструктури України.

Генераторні установки були придбані у межах реалізації проєкту USAID “Кібербезпека для критично важливої  інфраструктури в Україні”.

“Україна тепер матиме стабільне електропостачання для забезпечення безперебійного зв’язку для найвищих посадових осіб держави та підтримки захищених телекомунікаційних мереж у воєнний час і після нього”, - сказала посол США в Україні Бріджит Брінк.

Як повідомляв ІМІ, Австрія надасть Україні генератори, щоб забезпечити роботу серверів та цифрової інфраструктури.

Liked the article?
Help us be even more cool!