ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Держава має підтримати медійників, бо телеканали скорочують виробництво серіалів і шоу - Ткаченко

24.03.2020, 16:37
Фото – Ліга
Фото – Ліга

У Верховній Раді готують пакет змін до законів для підтримки креативного бізнесу. 

Про це повідомив голова Комітету Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політик Олександр Ткаченко (фракція “Слуга народу”) в інтерв'ю "КП в Україні"., повідомляє Укрінформ.

“Держава знаходиться у непростому становищі, виділяти десятки мільярдів доларів на підтримку малого підприємництва та медіа можливостей немає. Але це питання, на яке потрібно шукати відповідь. Тому і готуємо пакет змін до законів для підтримки креативного бізнесу. Хоча рішення має бути для всіх - це не тільки криза, але й вікно можливостей. Якщо держава щось забороняє, вона повинна компенсувати ці збитки”, - сказав депутат.

Ткаченко зазначив, що в умовах самоізоляції зріс попит на інформацію, зокрема розважальну. За його даними, трафік вже збільшився в середньому на 10-15%, і попит зростатиме.

“Очевидно, з боку держави потрібні якісь кроки підтримки медійників. Зараз телеканали скорочують виробництво нових серіалів, шоу і будуть користуватися своїми бібліотеками”, - додав він.

Нагадаємо, в Україні до 3 квітня 2020 введений карантин з метою протидії поширенню коронавірусної інфекції Covid-19. Закрито навчальні заклади, а також заклади торгівлі, крім продуктових магазинів, аптек, автозаправок і банків, зупинено роботу метро в Києві, Харкові та Дніпрі, припинено міжміське і міжобласне автомобільне, залізничне і авіасполучення.

Liked the article?
Help us be even more cool!