ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Депутату, який побив миколаївського журналіста, оголосили підозру

28.09.2018, 13:56
Володимир Войченко, фото - Нова Одеса, Преступности.НЕТ

27 вересня депутату Новоодеської райради Миколаївської області Володимиру Войченку повідомлено про підозру у вчиненні хуліганських дій та насильства щодо журналіста інтернет-видання “Мой город” Миколи Попова. Про це повідомляється на сайті прокуратури Миколаївської області.

Зокрема, йому оголошено підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, 2 ст. 345-1 та ч. 2 ст. 296 КК України (погроза або насильство щодо журналіста та хуліганство).   

Також зареєстровано та розслідується кримінальне провадження за фактом побиття Войченка цього ж дня групою осіб. Наразі деяких осіб уже встановлено.

Як повідомляв ІМІ, 9 вересня миколаївський журналіст, редактор місцевого видання “Мой город” Микола Попов заявив, що депутат Новоодеської райради Володимир Войченко разом із ще одним чоловіком побили його через професійну діяльність.

За цим фактом Заводський відділ поліції відкрив кримінальне провадження за частиною 2 статті 345-1 Кримінального кодексу України (“Погроза або насильство щодо журналіста”).

Liked the article?
Help us be even more cool!