ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Миколаєві депутат райради побив журналіста

10.09.2018, 10:00
Микола Попов, фото – news.pn

Миколаївський журналіст, редактор місцевого видання "Мой город" Микола Попов заявив, що депутат Новоодеської райради Володимир Войченко разом із ще одним чоловіком побили його через професійну діяльність, передає "Миколаївська правда".

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Микола Попов повідомляє, що депутат із супутником підійшли до нього в одному із закладів громадського харчування Заводського району і почали висловлювати претензії щодо його професійної діяльності. У якийсь момент розмова обернулася парою ударів в обличчя.

“Приблизно о 19.30 я перебува в в одному з закладів який розташований в Заводському районі коли до мене підійшли двоє чоловіків, від яких було чутно стійкий запах алкоголю, та почали висловлювати претензії щодо моєї професійної діяльності. Окрім цього лунали погрози та нецензурні висловлювання. Одного з них я впізнав – цедепутат Новоодеської районної ради Володимир Войченко.

Після нетривалого, якщо можна так назвати, спілкування один з чоловіків почав наносити удари в область обличчя, практично відразу до свого товариша приєднався і другий чоловік”, – написав журналіст.

https://www.facebook.com/popov.mukola/posts/2146298442071719 За словами журналіста, він подав заяву про напад до Заводського районного відділу поліції.

Керівниця прес-служби Заводського районного відділення поліції ГУ Нацполіції в Миколаївській області Світлана Тараненко повідомила “Детектору медіа”, що відкрито два провадження за заявам обох учасників конфлікту – і журналіста, і депутата.

“Слідчим відділенням внесені відомості до ЄРДР з двох розслідувань за попередньою кваліфікацією кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.345 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо журналіста). Це з однієї сторони. Та за ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України (умисне тілесне ушкодження). Тобто особа, на яку вказав журналіст, також написав заяву щодо спричинення йому тілесних ушкоджень. Наразі тривають слідчі дії, з’ясовуються обставини”, – розказала вона.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!