ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Денісова відвідала в СІЗО Вишинського

31.03.2019, 18:36
Фото - скріншот з відео Людмили Денісової

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова повідомила, що під час візиту до Київського слідчого ізолятора (СІЗО) 31 березня відвідала арештованого за рішенням суду підозрюваного в зраді керівника “РІА Новини Україна” Кирила Вишинського. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, повідомляє Інтерфакс-Україна.

“Під час моніторингового візиту до Київського СІЗО відвідала камеру Кирила Вишинського. Особисто переконалася, що скарг на здоров'я у нього немає. Кирило очікує лише стоматологічної допомоги”, – написала Денісова.

Також омбудсмен повідомила, що на її запитання, чи голосуватиме Вишинський на виборах Президента України, “Вишинський відповів, що скористається своїм конституційним правом”.

Як повідомляв ІМІ, 26 березня Подільський районний суд Києва продовжив арешт керівнику “РІА Новини Україна” Кирилу Вишинському до 24 травня.

6 березня прокуратура АР Крим скерувала до Подільського районного суду м. Києва обвинувальний акт щодо керівника “РІА Новини Україна” Кирила Вишинського для розгляду по суті. 14 березня Вишинського було етаповано до Києва з Херсона.

15 травня 2018 року зранку СБУ повідомила, що розкрила діяльність мережі медіаструктур, підконтрольних РФ, які використовувалися країною-агресором у межах гібридної інформаційної війни проти України. СБУ провела обшуки в розташованому в центрі Києва офісі агентства “РІА Новини Україна” та затримала його керівника Кирила Вишинського.

Того ж дня Вишинському було оголошено про підозру в скоєнні злочину та затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Кримінальне провадження відкрите за ч. 1 ст. 111 (“Державна зрада”) Кримінального кодексу України.

4 квітня призначено перше засідання суду з розгляду по суті справи керівника “РІА Новини Україна” Кирила Вишинського.

Liked the article?
Help us be even more cool!