ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ДБР повідомило про підозру посадовцю митниці, який напав на журналістку "Аверсу"

08.08.2019, 12:00
Фото - скріншот з відео "ТРК "Аверс"

Слідчі Державного бюро розслідувань повідомили про підозру заступнику начальника відділу митного оформлення одного з митних постів Волинської митниці ДФС у завданні тілесних ушкоджень журналістці місцевого телеканалу в травні цього року. 

Про це повідомляється на сайті Державного бюро розслідувань.

За попередньою інформацією, правоохоронець, перебуваючи на святкуванні дня народження колеги в ресторанно-готельному комплексі, вступив у конфлікт із журналісткою місцевої телерадіокомпанії; посадовець митниці із застосуванням сили відібрав у журналістки мобільний телефон, заподіявши потерпілій легкі тілесні ушкодження.

Працівнику Волинської митниці ДФС повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження).

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює Генеральна прокуратура України.

Як повідомляв ІМІ, 8 травня телеканал “Аверс” повідомив, що митники застосували до знімальної групи каналу фізичну силу. Інцидент стався, коли журналісти приїхали 8 травня на день народження начальника ПП “Ягодин” Олександра Оникійчука в ресторанно-готельний комплекс “Лемарк” у селі Світязь Волинської області.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.171 (“Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів”), ч.1 ст.186 (“Грабіж”) та ч.1 ст.125 (“Умисне легке тілесне ушкодження”) Кримінального кодексу України.

10 травня Волинська митниця розпочала службове розслідування за фактом інциденту між митниками і знімальною групою луцького телеканалу “Аверс” в ресторанно-готельному комплексі “Лемарк”.

Liked the article?
Help us be even more cool!