ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Данілов про виступ Бужанського в телеефірі: Таким не місце на ТБ, в політиці, в Україні

02.06.2023, 16:46
Фото - Reuters
Фото - Reuters

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов вважає, що таким особам, як народний депутат від “Слуги народу” Максим Бужанський, що відмовився спілкуватися в телеефірі українською мовою, не місце ні на телебаченні, ні в політиці, ні в Україні. Про це Данілов написав у твіттері.

“Недобиткам так званого “російського світу”, які вважають, що в українських ефірах мають право розмовляти на “русскам”, не місце не лише на телебаченні, але і в політиці, і в Україні. Вся проросійська сволота, яка 30 років ґвалтувала і зраджувала країну, має і буде під корінь зачищена і викинута звідусіль як токсичний московський непотріб”, - написав секретар РНБО.

Як повідомляв ІМІ, народний депутат від партії “Слуга народу” Максим Бужанський відмовився спілкуватися  українською мовою в ефірі телеканалу “Київ”. На прохання ведучого Сергія Смальчука говорити в телеефірі українською, Бужанський заявив, що говоритиме так, як хоче. “Відповідно до 10 статті Конституції, державна мова – українська, а держава гарантує свободу й розвиток інших мов”, – сказав Бужанський.

Своєю чергою, ведучий апелював до того, що Бужанський є нардепом, тож він має говорити українською, коли це стосується його діяльності. 

Зрештою, Бужанський поклав слухавку. Коментуючи інцидент ІМІ, ведучий зазначив, що редактри ефіру намагалися кілька разів зв’язатися із нардепом, але той не брав слухавку.

Liked the article?
Help us be even more cool!