ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Данілов повідомив, що телеканал FreeДом вестиме мовлення англійською

21.10.2022, 16:21
Фото – скриншот з відео NTA
Фото – скриншот з відео NTA

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов повідомив, що телеканал FreeДом вестиме мовлення англійською, а згодом іншими мовами. Про це він сказав в ефірі програми “Великий Львів” на каналі NTA.

За його словами, це питання сьогодні розглядалося на засіданні разом з президентом Володимиром Зеленським.

“На засіданні, яке сьогодні відбувалося об 11-й годині, якраз розглядалося питання переходу не тільки на російську мову FreeДома, а саме на англійську, французьку, іспанську, арабські мови. Рішення було прийняте, що починати треба з англійської мови, мови міжнародного спілкування, і решта мов буде додаватися. Це саме питання в кабінеті президента обговорювали на нараді”, – сказав Данілов. 

Як повідомляв ІМІ, 27 червня ведуча медіагрупи “Україна” Юлія Галушка в ефірі каналу FreeДом попросила голову Полтавської обласної військової адміністрації Дмитра Луніна перейти на російську мову, який коментував влучання російських ракет у торговельно-розважальний центр із мирними людьми в Кременчуці. 

Марафон FreeДом – це щоденний телевізійний інформаційний проєкт, який виходить російською мовою і виготовляється як ДП “МПІУ”, так і партнерськими медіагрупами: Медіа Група Україна, Starlight новини, “Інтер Медіа Груп” та 1+1 медіа. Із 24 серпня 2022 року державний телеканал іномовлення UATV змінив назву на FreeДом. Телеканал UATV – канал іномовлення російською мовою з покриттям понад 60 країн світу.

Liked the article?
Help us be even more cool!